gossip internet
De site waar al het nieuws en roddels op het Internet van de haar industrie is opgenomen


Gossip Internet :

Het laatste roddel nieuws morgen over haar, kapsels, nieuwste en nieuwe snij trends, de nieuwste styling technieken en de nieuwste haar ideeën van de beroemdste kappers. Voor dit jaar is het dringend om de look te veranderen door het brengen van een nieuw kapsel van haar. Het vrouwelijke publiek die niet weten wat zijn de nieuwe kapsels om te proberen ten minste eenmaal, hiervoor, kan rekenen op de nieuwste trends in kapsels, altijd bijgewerkt en vol nieuws. Tot nu toe hebben we kunnen constateren hoe lang kapsels en medium haar stabiel blijven in vrouwelijke voorkeuren, maar het zijn de korte kapsels die de coolste en meest onmisbare zijn. Vandaag geven we ruimte aan elk kapsel, want als de Short is trendy en ongetwijfeld sensueel, de gemiddelde kapsels met de vaak verwaarloosde halve lengtes gekocht punten en beginnen te behagen de vrouwen die uiteindelijk besloten om pagina's te draaien, althans om over haar mode. Laten we meteen een punt op de pony zetten, de kers op de taart van elke trendy snede die nu wordt gerespecteerd. De franje is onmisbaar op de lange en vrouwelijke bezuinigingen die trending zijn omdat het beweging naar het haar maakt, niet te vergeten de lichte nuances en de steeds belangrijkere volumes. De lengtes van de haar mode van dit jaar zijn gratis; u een zeer lange snede of gemiddelde lengte te brengen, maar het belangrijkste is om het volume in elke snede te verhogen. De trendy lange kapsels verwijzen naar stijlen met een lijn in het midden, zachte afsnijdingen, scherpe zijstrepen en ultra sterk haar. Het meest trendy lange haar om deze winter te proberen is extra lang en rijk aan volume, of geometrisch en plat. Voor beide bezuinigingen Vergeet niet de pony die een vleugje van de jeugd geven aan het gezicht of een gedeconstrueerde Tuft die decoreert in lichte golven. Voor gemiddelde kapsels de trend blijft die van lange Bob of WOB, van deze twee bezuinigingen krijg je ten minste zes meer; De WOB kruidnagel verplaatst en lange veranderingen volledig door het verplaatsen van de lijn of Tuft tot de uitersten van de kant Shaves. De lange Bob breidt uit en uit de klassieke versie voor korte kapsels, vinden we het schokkerig, golvend of glad met een asymmetricfringe. Op de korte stukken van het moment, de exacte keuzes die moeten worden gemaakt verwijzen naar de gedeconstrueerde karren en de grunge-stijl. Helemaal tegenover is de helm gedefinieerd glad maar met volume ant. De korte snede om dit jaar te proberen, moet het gezicht opvallen en de hele look dynamisme geven, zoals de bestelde of rommelige demibob volgens uw behoeften, de minimale Bob geschoren posterieure voor een eigenzinnige look of de gewas sneden van de 60s echt heel cool voor de komende maanden.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Gossip Internet, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Gossip Internet, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Gossip Internet, Kappers tijdschriften, nieuwe Kapsalons, laatste hairdressernews, esthetisch Magazine, Studio, Griffe, trend, koningin, u, Gossip Internet, cabeleireros, Prins, haarstijlen, Toni & kerel, ah alternatief, Remixes, LH La horquilla, vidaesthetica, Tocado, Gossip Internet, hombre, tophairstylist, Nieuws van beautybazar, nieuws, IHF, Hair Dreams, lnenail, styling, salon, Gossip Internet, haar, hairworld, bqmagazine, bqtrends, Cosmetics Rusland, haar! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Gossip Internet, Cube Smart, Cube 3 mode alleen, kubus foto mode haren, haren, haren, Haar Kranten, modetrends, de beste kappers, nieuws show kappers, Gossip Internet, periodieke kappers, haar nieuws, Kapper adreslijsten, Kapper tijdschriften, Journal kapsels, tijdschrift kapsels, tijdschrift foto kapsels, baan zoeken kappers, haar sneden, Gossip Internet, kappers, Gossip Gossip Magazine, modetrends Magazine, haar Magazine, boek boeken, mode magazine, modetijdschriften, Hairdressers, esthetiek, Gossip Internet, schoonheid, officiële site, nieuwheid à, haar

X

privacy