gossip-internet.com
Stran, kjer so vse novice in čenče na internetu za lase industrije, ki jih vsebuje


Gossip Internet.com : Zadnje novice gossip jutri o las, pričeske, najnovejše in nove trende rezanje, najnovejše tehnike styling in najnovejše ideje las od najbolj znanih frizerji. Za to leto je nujno, da spremenite videz, ki ga prinaša novo frizuro las. Ženska občinstvo, ki ne vedo, kaj so nove odbitki poskusiti vsaj enkrat, za to, lahko računajo na najnovejše trende v pričeske, vedno posodobljena in polna novic. Do sedaj smo bili sposobni omeniti, kako dolge odbitke in srednje lase ostajajo stabilne v ženskih preferencah, vendar je kratek odbitki, ki so najbolj kul in najbolj nepogrešljiva. Danes damo prostor za vsako frizuro, ker če je kratka trendy in nedvomno čutna, povprečni odbitki s pogosto zanemarjene pol dolžine kupil točk in začeli prosim ženske, ki so končno odločili obrniti strani, vsaj za glede las mode. Let ' s takoj dal točko na Šiška, zaledenitve na torto vsakega trendy cut, ki je zdaj spoštovana. Obroba je nepogrešljiv na dolgi in ženski kosi, ki so trending, saj omogoča gibanje za lase, ne smemo pozabiti na svetlobo odtenkov in vse pomembnejše količine. Dolžine letošnjega las moda so brezplačni; lahko prinese zelo dolgo cut ali srednje dolžine, vendar je pomembna stvar je povečati glasnost v vsakem cut. Trendy dolge odbitke se nanašajo na sloge s črto v sredini, mehke obrezi, ostre stranske proge in ultra močne lase. Trendiest dolge lase, da poskusite to zimo je ekstra dolgo in bogato prostornino, ali geometrijske in ravno. Za obe kosi ne pozabite Šiška, ki dajejo dotik mladine na obrazu ali dekonstruirani šop, ki dekorira v svetlobnih valov. Za povprečne odbitke trend ostaja, da dolgo Bob ali wob, od teh dveh kosov dobite vsaj šest več; Wob klinčki preselil in dolge spremembe v celoti s premikanjem črto ali šop do skrajnosti stranskih shaves. Dolgi Bob širi in iz klasične različice za kratke odbitke, smo ugotovili, da je razburkano, Valoviti ali gladko z asimetricfringe. Na kratke kose trenutka, natančne odločitve, ki se nanašajo na dekonstruirani vozički in grunge stil. Popolnoma nasprotno je čelada opredeljena gladko, vendar s prostornino mravlja. Kratka cut poskusiti to leto mora izstopati iz obraza in daje dinamičnost na celoten videz, kot je odredil ali grdo demibob glede na vaše potrebe, minimalno Bob obrito posterior za domiseln videz ali pridelek kosi 60-ih res zelo kul za mesecev, da pridejo.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Gossip Internet.com, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Gossip Internet.com, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Gossip Internet.com, frizerski revije, New frizerji, zadnje hairdressernews, estetska revija, Studio, Griffe, trend, kraljica, ti, Gossip Internet.com, cabeleireros, princ, lasje stilov, toni & Guy, ah alternativa, remiksi, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Gossip Internet.com, Hombre, tophairstylist, novice, ki jih beautybazar, novice, IHF, lase sanje, lnenail, styling, Gossip Internet.com, salon, lasje, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetika Rusija, lasje! s, moderno, intercoiffure, Gossip Internet.com, beautybazar, Cube Smart, Cube 3 moda samo, kocka foto moda lasje, lasje, lasje, Hair časopisi, modni trendi, najboljši frizerji, Gossip Internet.com, novice kažejo frizerji, periodični frizerji, lase novice, frizerski seznami naslov, frizerski revije, revije pričeske, revija hairstyles, revije foto odbitki, Job iskanje frizerji, Gossip Internet.com, kosi las, frizerski trgi, gossip gossip revije, modni trendi revije, las revije, knjige knjige, modna revija, modne revije, frizerji, Gossip Internet.com, estetika, lepota, uradna stran, novost à, lasje

X

privacy