gossip-internet.com
Az oldal, ahol a hír-és pletykák az interneten a haj ipar tartalmazza


Gossip Internet.com : A legújabb pletykák Hírek holnap a haj, frizurák, legújabb és új vágási trendek, a legújabb formázási technikákat és a legújabb haj ötleteket a leghíresebb fodrászok. Ebben az évben sürgősen változtatni a kinézetét azáltal, hogy egy új frizuráját a haj. A női közönség, akik nem tudják, mi az új haircut kipróbálni legalább egyszer, erre lehet számítani a legújabb trendek a frizurák, mindig naprakész és teljes a híreket. Mostanáig tudtuk megjegyezni, milyen hosszú haircut és közepes haj stabil marad a női preferenciák, de ez a rövid haircut, hogy a legmenőbb és legnélkülözhetetlenebb. Ma adunk helyet minden frizura, mert ha a rövid a trendi és kétségkívül érzéki, az átlagos haircut a gyakran elhanyagolt fél hosszúságú vásárolt pontot, és kezdjük el kérjük a nők, akik végül úgy döntött, hogy viszont oldalakat, legalábbis kapcsolatos haj divat. Let 's azonnal fel egy pontot, hogy a Frua, a hab a tortán minden divatos vágott, hogy tiszteletben tartják most. A béren kívüli nélkülözhetetlen a hosszú és nőies darabok, amelyek trendje, mert teszi mozgás a haj, nem megfeledkezve a fény árnyalatok és az egyre fontosabb mennyiségben. A hossza az idei haj divat ingyenes; tudod, hogy egy nagyon hosszú vágott vagy közepes hosszúságú, de a lényeg az, hogy növelje a hangerőt minden egyes vágás. A divatos hosszú haircut utal a stílus egy vonal közepén, lágy paszomány, éles csíkok és ultra erős haj. A legdivatosabb hosszú haj, hogy megpróbálja ezt a telet extra hosszú és gazdag mennyiségben, vagy geometriai és lapos. Mindkét vágások ne feledkezzünk meg a frufru, hogy adjon egy kis Ifjúság, hogy az arc vagy a deconstructed csomó, hogy díszíti a fényhullámok. Az átlagos haircut a tendencia továbbra is, hogy a hosszú Bob vagy WOB, e két darabok kapsz legalább hat; A WOB szegfűszeg mozgott és vágyódik megváltozik teljesen mellett mozgó a vonal vagy csomó valameddig a szélsőségek-ból oldal shaves. A hosszú Bob bővül, és a klasszikus változat rövid Haircuts, azt találjuk, hogy szaggatott, hullámos vagy sima egy aszimmetricfringe. A rövid darabok a pillanat, a pontos döntéseket kell hozni, olvassa el a deconstructed szekerek és a grunge stílusban. Teljesen ellentétes a sisak meghatározott sima, de térfogatú hangya. A rövid vágott kipróbálni ebben az évben kell állni az arcát, és adja a dinamizmust az egész meg, mint a megrendelt vagy rendetlen demibob az Ön igényeinek, a minimális Bob borotvált posterior egy mókás pillantást, vagy a termés darabok a 60-as évek tényleg nagyon klassz a hónapok jönni.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Gossip Internet.com, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Gossip Internet.com, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Gossip Internet.com, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Gossip Internet.com, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Gossip Internet.com, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Gossip Internet.com, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Gossip Internet.com, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Gossip Internet.com, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Gossip Internet.com, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Gossip Internet.com, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy