gossip-internet.com
El lloc on totes les notícies i xafarderies a Internet de la indústria del cabell està continguda


Gossip Internet.com : Els últims xafarderies notícies demà sobre el cabell, pentinats, últimes tendències de tall i noves, les últimes tècniques d'estil i les últimes idees per al cabell dels perruquers més famosos. Per a aquest any és urgent canviar l'aparença portant un nou pentinat de pèl. L'audiència femenina que no saben quins són els nous talls de cabells per provar almenys una vegada, per a això, pot comptar amb les últimes tendències en pentinats, sempre actualitzades i plenes de notícies. Fins ara hem pogut notar com els talls de cabells llargs i els cabells mitjans romanen estables en les preferències femenines, però són els talls de cabells curts que són els més cool i més indispensables. Avui donem espai a cada pentinat, perquè si el curt és de moda i, sens dubte, sensual, els talls de cabells mitjà amb les longituds de meitat sovint desateses comprar punts i començar a complaure a les dones que finalment va decidir convertir les pàgines, almenys per pel que fa a la moda de cabell. Anem a posar immediatament un punt a les serrell, la guinda del pastís de cada tall de moda que es respecta ara. El serrell és indispensable en els talls llargs i femenins que estan tendint perquè fa el moviment cap al cabell, sense oblidar els matisos lleugers i els volums cada vegada més importants. La longitud de la moda del cabell d'aquest any és lliure; es pot portar una llarga o mitjana durada, però l'important és augmentar el volum en cada tall. Els talls de cabells llargs de moda es refereixen a estils amb una línia en el medi, guarnicions suaus, ratlles laterals afilades i els cabells Ultra forts. Els cabells llargs de moda per provar aquest hivern és extraordinàriament llarg i ric en volum, o geomètric i pla. Per a tots dos talls no s'oblidi dels serrell que donen un toc de joventut a la cara o un floc deconrejat que decora en ones de llum. Per talls de cabells mitjans la tendència segueix sent que de llarg Bob o WOB, a partir d'aquests dos talls s'obté almenys sis més; Els claus de la WOB es van moure i els canvis llargs s'han mogut completament movent la línia o l'estirament fins als extrems dels afaitats laterals. El llarg Bob s'expandeix i des de la versió clàssica per a Talls de cabells curts, ens resulta entretallat, ondulat o llis amb un asimetricon. En els talls curts del moment, les decisions exactes que s'ha de fer es refereixen als carrets deconrejat i l'estil grunge. Totalment oposat és el casc definit llis però amb la formiga de volum. El tall curt per provar aquest any ha de destacar la cara i donar dinamisme a tot l'aspecte com l'ordenat o desordenat demibob segons les seves necessitats, el mínim Bob afaitat posterior per a un aspecte peculiar o les retallades de cultius dels anys 60 realment molt cool per a la mesos per venir.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Gossip Internet.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Gossip Internet.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Gossip Internet.com, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Gossip Internet.com, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Gossip Internet.com, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Gossip Internet.com, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Gossip Internet.com, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Gossip Internet.com, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Gossip Internet.com, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Gossip Internet.com, novetat à, cabell

X

privacy